Despre noi

Memory Hospital este primul spital privat de psihiatrie din România.

Unitatea medicală este situată într-un cartier rezidențial nou, unde nivelul de poluare este foarte scăzut, iar liniștea se regăsește la orice oră. Clădirea spitalului are 3 etaje și un parc plăcut amenajat cu spații verzi, flori și locuri pentru relaxare. Atât spațiul de la interior, cât și spațiul exterior al clădirii au fost concepute pentru a oferi un nivel ridicat de confort și condiții optime pentru internarea de lungă durată.

Pacienții spitalului se bucură de cele mai moderne condiții. Rezervele de 2 și 3 paturi sunt dotate cu grupuri sanitare proprii, televizoare, frigidere și mobilier modern, aer condiționat și senzori de fum, lucru ce asigură un habitat plăcut și modern. Personalul Memory Hospital își manifestă grija și acordă atenție deosebită fiecărui pacient. Nimic nu amintește și nu sugerează atmosfera apăsătoare și stresantă a unui spital.

Memory Hospital a fost gândit, proiectat și construit în ideea ca întreg ansamblul să ofere relaxare, liniște, echilibru și o atmosferă plăcută, cât mai apropiată de atmosfera unei vacanțe într-o stațiune de munte.

Cui ne adresăm

Memory Hospital se adresează bolnavilor cronici, asigurând internarea de lungă durată pentru pacienții cu diagnosticul „demență”. Unul dintre avantajele majore pe care Memory Hospital îl oferă este acela că, indiferent de forma de demență sau de etiologia bolii, unitatea medicala asigură tratamentele pentru diagnosticul de bază demență, dar și pentru celelalte boli ale pacientului, conform pachetelor de servicii contractate cu Casa de Asigurări de Sănătate Iași.

Unitatea medicală are contract încheiat cu CAS Iași